Papper

PRIVATLEKTIONER

Anki Tifelt är utbildad ridinstruktör på Strömsholm. Hon är godkänd B-tränare licensierad av SRF och har arbetat och vidareutbildat sig hela tiden inom ridsporten med dressyr som största intresse. Är medlem i SDK Svenska Dressyrtränarklubben sedan starten samt Dressyrringen.

Anki har själv ridit o tävlat dressyr upp på elitnivå i många år, hon har startat o utbildat själv ett 10-tal hästar upp till svår Dressyr samt även ridit Grand Prix på 2 hästar.

Ankis elever har bland annat SM-segrar i ponnydressyr samt även elever med placeringar i Junior-SM och NM. Ett flertal ekipage har nått Prix StGeorge-nivå och några har nått ända till Intermediere1. Många av Ankis elever har utbildats från grunden upp till Intermediere-nivå.

Dom flesta av Ankis egna hästar har utbildats från inridning till svår klass av henne själv. 3 stycken är utbildade och sålda till USA där dom har haft fina framgångar. Just nu är det Ankis egna hästar Dona doni och Filippus som skall ut i hetluften och tävla Grand Prix.

Anki har träningar i Torslanda och Säve på Måndagar i Ljungskile och Lysekil på Tisdagar

På Onsdagar och Torsdagar har hon Träningar hemma på Veneröd Dom flesta tider är upptagna men ring gärna då det ganska ofta finns reservplatser att börja med.